Virka vai kutsumus

Olen kiitollinen seurakunnalle kaikesta tuesta jota vuosien saatossa olen saanut kokea evankelistan työssäni seurakuntani kautta.

Reijo Ruotsalainen
evankelista

Todistaminen ja evankeliointi on ollut kutsumukseni jo ihan alusta saakka kun tulin uskoon. Sitä olen toteuttanut mitä erilaisimmilla tavoilla vuosien saatossa. Välillä olen saanut kokea menoa aallon harjalla, välillä taas saman aallon pohjalla. Mutta Jumalaan uskoen ja luottaen, että se työ jonka hän on minussa aloittanut, hän vie myös hyvään päätökseen. 

Seurakunta siunasi minut evankelistan virkaan aikoinaan ja tuo aika on vienyt minua laajemmalle alueelle kuin vain Kokkolaan. Elämä virassa on ollut kyllä mielenkiintoista, mutta olen kokenut myös suurta vajavaisuutta siinä, aina en ehkä ole osannut virkaani täyttää. Jumala tietää mitä se on pitänyt sisällään. Kuitenkin näen nyt, että kaikella on aikansa auringon alla ja nyt on tullut aika jättää seurakunnan parhaaksi evankelistan virkani, -ei kutsumusta. Jatkan evankeliointia omalla tavallani seurakunnan keskellä ja kauempanakin, kaiken touhuilun keskellä edelleen. Näen, että virka ei tee evankelistaa, vaan evankelioinnin soisi olevan jokaisen seurakuntalaisen sydämen asia. Jokainen tekee sitä omalla tavallaan ja tyylillään kutsumuksensa mukaisesti.  

Ollaan edelleen palavat evankeliumin levittämisessä ja ilosanoman julistamisessa arjen keskellä.

Kiitos vahimmistolle ja pastoreille kaikesta tuesta.

Reijo Ruotsalainen, evankelista edelleen Jumalan armosta.