Vapauden kaipuu

Ihmisellä on luontainen ominaisuus ja halu kokea vapauden tunnetta sekä tietää syvällä sydämessään että on vapaa. 

Reijo Ruotsalainen
evankelista

Katsoessamme tämän päivän tilannetta maailmalla, jossa miljoonat ihmiset marssivat vapautensa puolesta monenlaista tyranniaa vastaan, voimme todeta, ettei tämä kaipaus ole vähenemään päin. Vallassaolijat käyttävät usein suhteetonta väkivaltaa ihmisiä kohtaan säilyttääkseen valtansa kuten sosiaalisessa mediassa näemme. Ollaan valmiita jopa aloittamaan sotia oman valtansa pönkittämiseen. Maanpiiri on annettu saatanan valtaan ja hän tekee työtään tottelemattomuuden lapsissa. Aletaan myös käymään oikeutta jopa itse Jumalaa ja hänen Sanaansa vastaan. Kun laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus. Näin on ollut ja tulee aina olemaan siihen päivään saakka, kunnes Rauhan Ruhtinas tulee kirkkaudessaan.

Jeesus on vastaus

Jeesus on vastaus rauhattomuuteen. Hän on vastaus oikeudenmukaisuuteen niin yksilötasolla kuin yhteiskunnassa. Ei tarvitse olla kummoinen profeetta nähdäksemme, että elämme todella viimeisiä aikoja. Ainakin siinä mielessä, että Jeesuksen tulemus on lähellä ja me uskovat voimme rohkaista itseämme sekä nostaa päämme. Me tiedämme miten tässä tulee käymään ja siksi meillä on rauha vaikka maailman meret kuohuu. Meidän turvamme on ikiaikojen Jumala, joka on meidät lunastanut kalliimmalla hinnalla mitä koko maailmankaikkeus tuntee eli Kristuksen, Jumalan Pojan verellä. Sen kalliimpaa uhria ei kukaan voi antaa. 

 Lue (1.Piet.18-21)

”Tietäen, ettette ole millään katoavaisella, ette hopealla ettekä kullalla, lunastetut turhasta, isiltä peritystä vaelluksestanne, vaan Kristuksen kalliilla verellä, niinkuin virheettömän ja tahrattoman karitsan, hänen, joka tosin oli edeltätiedetty jo ennen maailman perustamista, mutta vasta viimeisinä aikoina on ilmoitettu teitä varten, jotka hänen kauttansa uskotte Jumalaan, joka herätti hänet kuolleista ja antoi hänelle kirkkauden, niin että teidän uskonne on myös toivo Jumalaan.” 

                        Reijo Ruotsalainen