Uuteen vuoteen

Vuosi vaihtui mutta ajatukset käy vielä taaksepäin menneeseen. Jotkut kävivät ulkomailla evankelioimassa, toiset ovat lähdössä. Mites me?

Mirisa Niemi

No me ollaan vaan täällä kotikulmilla. Kun tarkemmin miettii, niin sehän ei ole yhtään vähemmän arvokasta Jumalan silmissä missä me olemme lähettiläänä. Se on tärkeintä, että mikä asenne meillä on, että tehdään sydämestä se mitä tehdään. Me ihmiset näemme vain usein pintaraapaisun, mutta Jumala näkee syvemmälle. Jumala näkee ne tilanteet meidän arjessa, jossa olemme saaneet kertoa Jeesuksesta, vaikka jonkun muun silmissä näyttäisikin, että tuo ei palvele eikä tee mitään. Mutta Jumala näkee sen kaiken. Se on lohdullista.

Menneen vuoden aikana tilanteet, joissa on saanut keskustella Jeesuksesta on olleet juurikin harrastusten parissa, metsässä vaelluksella, saunassa, työpaikalla kaksin kun ei ole ollut muuta porukkaa. Alkavana vuonnakin tahtoisin kulkea sydän avoinna siellä missä kuljen, työpaikalla ja harrastuksissa, että voisin olla kuuntelija, auttaa käytännössä ja näyttää teoin eikä vain sanoin mitä on Jumalan rakkaus. Siihen tarvitsen jatkossakin Jumalan viisautta ja johdatusta. Hyvää alkanutta vuotta 🙂

Miritsa Niemi