Uuden edessä

Tänä vuonna tulee viisi vuotta siitä, kun lähdimme lähetystyöhön Thaimaahan. Sitä ennen olimme olleet Thaimaassa vuoden vuorotteluvapaalla tutustuen samalla täällä tehtävään lähetystyöhön. 

Puuurulat Agabe lastenkodilla. 

Olemme tehneet pääasiassa lapsi- ja seurakuntatyötä Pattayan Full Gospel Churchissa ja sen yhteydessä toimivassa kristillisessä Agape- päiväkodissa ja myös monenlaista sosiaalista avustustyötä.

Tämä aika on ollut aivan uskomaton ja on ollut valtavaa kokea ja nähdä kaikki se, mitä on tullut vastaan. Olemme kiitollisia kaikesta tästä. On kuitenkin todettava, että kulunut jakso ei ole ollut lainkaan helppo. Paljon on ollut haasteita ja hyvinkin raskaita asioita. Olemme kokeneet sen, että päätös seurata kutsua on tietyllä tapaa myös maksanut paljon. Hilja Aaltosen runo ”Kysytkö palvelushintaa” on valtavan rohkaiseva näiden ajatusten keskellä. Tiedämme, että olemme seuranneet Jeesuksen kutsua. Siksipä Hän on ollut uskollinen kaiken keskellä ja nostanut ja kantanut.

Olemme saaneet palvella Jumalaa heikkoina saviastioina. Kaikki kokemamme on varmasti muuttanut meitä ja Taivaan Isä on saanut muovata meitä kaiken kokemamme kautta.

Meillä on nyt edessä erilainen vaihe, kun palaamme Suomeen 1.6 ja tulevasta emme vielä tiedä kovinkaan paljon. Olemme Suomessa ainakin vuoden, mutta mitä sen jälkeen, emme vielä tiedä. Rukoilemme, että saisimme jatkaa Jeesuksen viitoittamalla tiellä, mihin se sitten viekin. Se on paras tie.

Lämmin kiitos kaikille työtämme tukeneille ja esirukoilijoillemme.

Siunattua kevättä, toivoo Puurulat.