TERVESET RUOKAJAON PERINTEISESTÄ KESÄJUHLASTA

Kesäjuhla ruokahakijoille, seurakuntalaisille ja yhteistyökumppaneille järjestettiin rukoushuoneemme parkkipaikalla 10.6 nyt 3. kerran. Päivä oli hyvin ennakkoon suunniteltu viimeistäkin esillä olevaa asiaa myöten.

Hyväkello Tiimi

 

 

 

 

 

Ilo tuli taas yhdessä suunnittelemisesta, -tekemisestä, -olemisesta ja tapahtuman toteuttamisesta. Ilo siitä, että niin moni oli ottanut kutsun vastaan ja osallistui. Ilo tuli vieraiden vastaanottamisesta ja palvelemisesta, hyvän tuottamisesta ja -jakamisesta. Hymyistä, palautteista ja keskusteluista. Mikä tärkeintä, saimme valmistaa juhlan evankeliumin ympärille ja pitää esillä rakkaan Jeesuksemme pelastussuunnitelmaa. Kertoa Jeesuksen veren muuttavasta voimasta ja olla näin Kristuksen tuoksu kaikille mukana oleville.   

Olimme rukoilleet Taivaan Isältä sateetonta päivää, ei liian kovaa hellettä eikä kovaa tuulta. Rukouksemme kuultiin. Kuin merkkinä siitä, viimeiset pöydät ja tarvikkeet kerättyämme pihalta juhlan loputtua, alkoi sateen ropina.  Mutta tapahtuman aikana sää oli sateeton ja puolipilvinen. Vieraiden ei tarvinnut paeta varjoon auringon paahteelta, vaan väki saattoi nautiskellen istua ja seurustella pöydissä keskellä pihaa. Tunnelma oli aito, mutkaton ja lämmin. Vieraita oli yli rajojen, myös muilta ruokajakotoimijoita Kokkolasta, myös ihan uusia kasvoja, paljon lapsia ja jopa ohikulkijoita. 

Tiiminä olemme syvästi kiitollisia ja annamme kunnian Jumalalle koko toiminnan olemassaolosta. Saimme laittaa käytäntöön edellisvuosien opit niin lahjoitusten pyytämisestä kauppiailta kuin myös musiikin ja muun tarjoilun osalta. Kaikki kunnia Jumalalle, Hän oli läsnä tilaisuudessa Pyhän Henkensä kautta. Reijo Ruotsalainen juonsi tilaisuuden ja välitti tapahtumasta sosiaalista mediaa. Uffe, Minna & Esa jaksoivat musisoiden kertoa Jumalan rakkaudesta. Antti Roiko todisti mitä Jumala on tehnyt hänen elämässään, antanut voimansa nousta synnin kahleista ja vapauttanut päihteettömään elämään. Pelle Pirpanalla oli oma pöytä ja ihan omanlaisensa paikka lasten sydämissä. 

Kiitokset Posetiivari Alfredille, jolta saimme uniikin lettukoneen, jolla herkkujen teko omalla tiimivahvuudella oli vaivatonta. Baptisteilta saimme apua jo edellisenä päivänä lettutaikinan teossa, kiitos Satu! Kiitos kaikille sydämellä tehdystä työsuorituksesta päivän aikana. Vain Jumala voi luoda tämän yhteishengen ilmapiirin.  

Kesäjuhlamme ei olisi onnistunut yhdenkään osatekijän puuttuessa. Mukana järjestämisessä oli koko Hyväkello tiimi. Saimme myös huomata, miten lahjoittajilla on sydäntä työtämme kohtaan. Lahjoituksia pyytäessämme kesäjuhlaa varten, ne otettiin kaikkialla auttamishalulla vastaan.

Juhlassa paistettiin yli 200 makkarapötköä. Ja kaikenlaista hyvää oli runsaasti tarjolla. Lettumäärä jäi laskematta! Osallistujia oli arviolta noin 150. 

Rukoilemme että Jumala armossaan puhutteli ja puhuttelee sydämiä evankeliumilla. 

Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä, jotka eivät ole syntyneet verestä eikä lihan tahdosta eikä miehen tahdosta, vaan Jumalasta.” ( Joh 1) 

T: Hyväkello-ruokajakotiimi