Sunnuntaipysäkki

Sunnuntaipysäkillä 26.4. klo 15 ( toteutetaan jos tilanne sallii!) saamme kuulla omakohtaisia tarinoita aikamme uskovilta vaikuttajilta. Vaikuttamisen perimmäinen, syvin tarkoitus; ilosanoma on yhteinen, mutta keinot ja konkreettiset tavoitteet vaihtelevat. Yhden sydämellä on käyttää ääntään kristillisten arvojen puolustamiseksi yhteiskunnassa politiikan keinoin. Toinen ammentaa luovuuttaan ja laittaa itsensä likoon tuodessaan sanomansa sosiaalisen median kautta näkyväksi. Kolmas ei välttämättä edes tunnista olevansa uskova vaikuttaja käyttäessään aikansa vapaaehtoistyössä palvellen.

Kutsumuksemme ovat erilaisia, ja se on rikkaus! Tänä aikana tarvitsemme entistä enemmän sitä, että me uskovat heräämme näkemään itsemme Jumalan lapsina, pyyteettömästi rakastettuina ja armahdettuina, ja että me siitä käsin haluamme jakaa hyvää myös ympärillemme – kukin omalla tavallamme, rohkeasti ja pelkäämättä. 

Paljon on keskustelua siitä, että viestimme ei aina tule ymmärretyksi siten, kuten haluamme. Kristityt saavat lokaa niskaansa – ja osa siitä on toki meille luvattu jo Raamatun lehdillä. Mutta kuinka voimme toimia niin, että sanomamme kuullaan, ja että Kristus loistaisi kauttamme? Jokainen meistä on vaikuttaja, mutta mikä on vastuumme kristittyinä, kun vaikuttamisestamme tulee tietoisempaa? Mitä voimme tehdä, jotta taistelemme oikeat taistelut emmekä sorru heittelemään kiviä?

Päivä

huhti 26 2020
Expired!

Aika

15:00 - 18:00