Sunnuntaipysäkki 24.11 klo 15

Sunnuntaipysäkillä 24.11 klo 15 käsittelemme rukousta vapauttavana ja ratkaisevana tekijänä elämämme kamppailussa sekä pohdimme rukousta arjessa.

”Turvaa Herraan ja tee sitä, mikä hyvää on, asu maassa ja noudata totuutta; silloin sinulla on ilo Herrassa, ja hän antaa sinulle, mitä sinun sydämesi halajaa.” (Ps. 37:4)

Kun rukoilemme Jumalan mielen mukaisesti, Jumala on luvannut vastasta. Voinko todella rukoilla unelmieni puolesta? Miksi joskus kuitenkin tuntuu, että rukousvastaukset puuttuvat? Olenko kuuro kuulemaan Jumalan ääntä, vai haluanko oikeasti kuulla, mitä Jumala vastaa?

Jumala tuli pelastamaan ja vapauttamaan meitä kaikista taakoistamme. Hän ei halua särkeä ihmistä, joka on kokenut esim. hylkäämisen, rakkaudettomuuden tai kiusaamisen kautta sielun haavoittumisen. ”Särjettyä ruokoa hän ei muserra.” (Jer. 42:3) Sen sijaan, että rakentaisimme muureja ympärillemme tai etsisimme nopeaa poispääsyä ahdistavista tunteista, voimme rukouksen avulla kohdata pahimmat pelkomme Jumalan edessä ja vapautua niistä.  Annanko Jumalan muuttaa sydäntäni ja johdattaa minua eteenpäin? ”Itkien he tulevat ja minä johdatan heitä, kun he kulkevat rukoillen. Minä vien heidät vesipuroille tasaista tietä, jolla he eivät kompastu.” (Jer. 31:9)

Muun muassa näitä kysymyksiä rukouksesta käsittelemme Sunnuntaipysäkillä paneelikeskustelun muodossa. Lastenhoito järjestetty & tilaisuuden päätteeksi tarjolla pientä purtavaa. Lämpimästi tervetuloa! 

Päivä

marras 24 2019
Expired!

Aika

15:00 - 18:00