EloParkki 24.8

EloParkki Mainos

Mitä Jeesuksen rakkaus saa aikaan. Se saa sydämet syttymään!  

”Me rakastamme, koska Jumala on ensin rakastanut meitä.” (1.Joh. 4:19)

”Te olette maailman valo. Ei kaupunki voi pysyä kätkössä, jos se on ylhäällä vuorella. Matt 5: 19

Raamatunpaikka kuvaa hengellistä erottumista maailmasta Pyhän Hengen työn seurauksena. Olemme uskaliaasti päättäneet ottaa näkyvyyttä Jumalan lapsina tämän arvoristiriitaisen ajan keskellä tulemalla seurakuntana konkreettisesti ihmisten keskelle.

Järjestämme Kokkolan Länsipuistoon lauantaina 24.8 rennon, koko perheen Eloparkin, jossa esittelemme seurakuntamme eri toimintamuotoja, päälavalla ja omissa infopisteissään. Tämän lisäksi tapahtuma avaa sanoin ja sävelin, ilolla ja herkkyydellä Taivaan Isän mahdollisuuksia tämän kaupungin ihmisten elämään.

Ohjelma on monipuolinen, suunnattu kaikenikäisille ja siinä on käytetty myös oheispalveluja. Tapahtumassa palvelevat mm. King´s Kids, musiikissa juuri äskettäin esikois-singlensä julkaisseet oman paikkakuntamme artistit Nea-Sofia ja Inka-Erika sekä vierailevana solistina rap-artisti ja nuorisopastori Roni Samuel. Roni Samuel jatkaa sitten iltaa nuorten kanssa rukoushuoneella. 

Tapahtuman tavoitteena on näkyä ja kuulua, kylvää ja tavoittaa ihmisiä evankeliumille, mutta myös yhdistää seurakuntalaisia yhdessä tekemiseen. Siksi juuri Sinä lukijani olet tärkeä. Sinulla on mahdollisuus olla mukana valmistelemassa oman seurakuntakotimme esittelyä ja pysähtyä Eloparkkiin ystäviesi kanssa juhlapäivänä.  

Tarjoilusta huolehtii Hyväkello -ruokajakotiimi. Paistamme makkaraa, lettuja ja tarjoamme hattaroita, kahvia, mehua jne. Tarjoilut ja tilaisuus ovat kaupunkilaisille maksuttomia.

Liity kanssamme rukoilemaan, että me kaikki yhdessä osaisimme ja saisimme olla Raamatun profeettojen tapaan valmistamassa tietä Herralle!  

Kiittäen rukoilemme; Pyhä Jumala, anna kaupunkiimme Sinun sateesi ja Sinun Sanasi nälkä, ja siunaa toiminnassamme se mikä on Sinun tahtosi mukaista.    

Päivä

elo 24 2019
Expired!

Aika

13:00 - 17:00