Talviset terveiset Itävallan kaupungista.

On suurenmoista ja mahtavaa kokea Kaikkivaltiaan vaikutusta ja johdatusta täällä isossa, lähes kahden miljoonan ihmisen ja kirjavan väkijoukon keskellä.  Ylistys ja kunnia Herrallemme, Vapahtajalle Jeshua Mestarille, sekä Isälle ja Totuuden Hengelle. Lyhyesti kerron yhdestä nuoresta miehestä, joita sain haastatella.

Paula Malover

Vietnamilainen Mariano on 25-vuotias. Hänen perheensä pääsi pakolaisina Saksaan v.1985 ja Mariano onkin syntynyt ja kasvanut Saksan Bremenissä. Siellä on n. 300 vietnamilaista. Mariano tuli Wieniin opiskelemaan valokuvausta 19-vuotiaana. Hän on aina ollut Jeesukseen uskova, kuten perheensäkin ja tullessaan Wieniin hänen hartain rukouksensa oli säilyä elävässä uskossa. Nyt hän asuu keskellä juutalaiskorttelia ja kertoo kokeneensa suurta Pyhän Hengen puhetta ja johdatusta. Talo, jossa hän asuu, oli juutalaisten omistama ennen sotaa. Kadulla, ulko-oven edessä on metallinen laatta, jossa lukee niiden asukkaiden nimet, jotka vietiin leirille.

Marianon näky on iso messiaanis-kristillinen seurakunta!

Useimmiten sapattikokouksen jälkeen joukko halukkaita lähtee todistamaan kaduille. Täällä ihmiset etsivät totuutta. Monet haluavat keskustella ja saavat Luukkaan tai Johanneksen evankeliumin lahjana. Tätä katutyötä tehdään 1-2 kertaa viikossa