Puuruloiden kuulumisia

Meillä on usein monenlaisia suunnitelmia tulevaisuuteen, mutta usein kuitenkin huomaamme, että asiat eivät menneetkään niin kuin oli ajatellut. Meillä oli ajatus lähteä takaisin Thaimaahan syksyllä 2020, mutta täällä Suomessa sitä vielä ollaan. Tällä hetkellä näyttää siltä, että voisimme palata lähetyskentälle syksyn 2021 aikana.

Puurulat

Jokin aika sitten saimme kuulla, että saattaisi olla mahdollista anoa uskontoministeriön viisumeita, joiden avulla maahan meneminen olisi paras vaihtoehto. Prosessi näiden viisumeiden anomiseen on pitkä, vähintään kolme kuukautta. Fidan paikallinen asioidenhoitaja Bangkokissa valmistelee asiaa tällä hetkellä. Lähtöön liittyy vieläkin paljon käytännön asioita, jotka eivät vielä ole selvillä, mutta Taivaan Isään luottaen nekin kyllä järjestyvät ajallaan.

Olemme todella kiitollisia monestakin syystä ajasta täällä Suomessa ja se on tuonut mukanaan monta positiivista asiaa. Meille on myös avautunut mielenkiintoisia tehtäviä täällä, joissa olemme voineet nyt olla mukana. Toisaalta aika täällä on meille valmistautumista tulevaan.

Olemme olleet Thaimaahan yhteydessä säännöllisesti ja on iso kiitosaihe, että työ jonka ”jätimme taaksemme”, jatkuu siellä paikallisin voimin. Monet muutkin vuosien varrella syntyneet kontaktit ja toiminnot ovat jatkuneet. 

Haluamme kiittää seurakuntaa esirukouksista ja tuesta mitä olette meille antaneet. Jatketaan rukousta Jumalaan luottaen. Hänellä on hieno suunnitelma jokaisen kohdalla ja siihen voimme turvata.

Siunauksin Puurulat