Puhun elämää sinuun

Minulla on viime aikoina soinut mielessäni Simon Ådahlin laulu “Jag talar liv i dej”:

“Minä puhun elämää sinuun.

Sinä olet minun lapseni,

enkä milloinkaan hylkää sinua.”

Hanna Aarnio
Jäsen

Uusi vuosi on usein aikaa, jolloin ajatukset menneestä ja tulevasta vuodesta pyörivät mielessä. Varsinkin tuleva saattaa mietityttää ja jopa pelottaa. Mitä oikein on edessä, miten selviän… ja monet muut kysymykset. Nuo laulun sanat ovat rohkaisseet minua. Vaikka edessä olisi mitä, Hän, Kaikkivaltias puhuu elämää minuun.

Sielunvihollinen haluaa kuolemaa ja hänen ajatuksensa on kuolettaa meidät, meidän uskomme Jumalaan ja Hänen mahdollisuuksiinsa. Kuitenkin Hän, minun Herrani puhuu elämää. Kuinka mahtavaa! Minä saan elää, koska Hän elää minussa. Hänen ajatuksensa on hyvät minua kohtaan. Ei ne ajatukset varmasti aina helppoja ole, mutta Hän on luvannut kulkea kanssani koko tien. Myös tämän tulevan vuoden jokaisen päivän ja jokaisen pienenkin hetken. Saan olla Hänen lapsensa, eikä Hän milloinkaan hylkää minua.

Tämä lupaus on meitä jokaista varten, niin sinua kuin minuakin. Eikä se ole kiinni meistä, eikä edes olosuhteistamme. Mitäpä, jos tämän vuoden alussa nostaisimme katseemme ylös itsestämme kohti Luojaamme ja Hänen mahdollisuuksiaan. Jeesus on voittanut kuoleman ja elää ikuisesti, ja tätä samaa elämää Hän puhuu myös meihin.