Paras leiri ikinä

Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta, kun noin 70 leiriläistä kirmasi isosten ja ohjaajien kanssa vihreällä ruoholla lähetyskodin pihalla. Menossa oli viimeinen yhteinen hetki ennen leirin päätösjuhlaa. 

Hanna Aarnio
Jäsen

Takana oli huikea leiri, johon sisältyi niin paljon, ettei sanat riitä kertomaan kaikkea. Laulu kaikui ja nauru raikasi. Tarjolla oli monipuolista ohjelmaa, ja jokainen tuli ravituksi niin hengellisesti kuin ruumiillisestikin.

Ilman antautuneita ja leirille palavia ihmisiä leiriä ei voisi järjestää. Tarvitaan joku, joka siivoaa, kokkaa, musisoi, ideoi, näyttelee, valvoo, juttelee, rakentaa, johtaa, opettaa ja paljon paljon muuta. Oli hienoa nähdä, kuinka paljon erilaisia lahjoja meille on annettu. Kun yhdessä jokainen tuo itsensä ja monesti ne itsestä pieneltäkin tuntuvat talentit Jumalan käyttöön, voi syntyä jotain näin hienoa. Kaikille ihmiselle on annettu monia erilaisia lahjoja, jotka Jumala haluaisi meidän ottavan käyttöön. Työkenttää kyllä riittää ja tarvetta on monessa eri työmuodossa. Ehkä meidän kaikkien olisi aika laittaa omat talentit Jumalan käyttöön, rohkeasti.

Sunnuntaina väsyneinä, mutta onnellisina starttasimme kohti kotia. Hiljainen rukous nousi Jumalan puoleen: “Anna jokaisen leirillä olleen löytää paikkansa Sinussa”. Sama rukous nousee jokaisen ihmisen kohdalla, sillä työtä kyllä riittää. Meitä jokaista tarvitaan täyttämään oma paikkamme. Kun itse on saanut olla omalla paikallaan, pienen leiriläisen palaute: “Paras leiri ikinä!” lämmittää mieltä ja sitä tietää olleensa oikeassa paikassa.

Hanna