Öljypuun anti

Hyvä siemen tuottaa hyvää hedelmää. Käydessäni siskoni Kaijan luona kylässä, kävimme luonnossa kuuntelemassa kevään ääniä ja rauhallisuutta. Rukoillessamme Kaija rukoili Room.11:11-24 kohtaa, jossa kerrotaan, että meidät on oksastettu öljypuuhun. 

Jukka Myllymäki
Vanhin

Hän jatkoi rukousta, jossa pyysi meitä kasvamaan sellaisiksi oksiksi, jotka kantavat hedelmää ja antavat oksien ulottua ojan toiselle puolen saakka. 

Siinä hetkessä näin selkeän näyn Suomen ja Ruotsin kartasta. Öljypuu seisoi Suomessa Keski-Pohjanmaan kohdalla ja yksi öljypuun oksista ulottui pohjanlahden yli Ruotsiin. Tämän oksan päässä oli paljon hedelmää. Kiitosmielessä rukoilen, miten Herra toimii. Hän puhuu tänäänkin, elävä Jumala.

Olin vuoden alussa yhteydessä Ruotsiin kertoen, miten olemme kertoneet evankeliumin muslimien parissa sekä ”assulh -sovinto” opetuksesta, jossa kerrotaan Jumalan suunnitelmista Israelin kansan ja maan kohdalla. Tämän lisäksi olemme saaneet olla mukana Baruch Kormanin opetussarjoissa mm. lähetyskodilla. Keski-Pohjanmaalta on tehty vierailuja Baruchin kanssa myös Ruotsiin ja siellä on ollut selvästi havaittavissa Jumalan Sanan nälkä. Pyhä Henki on saanut koskettaa. Mieleeni nousevat ennen järjestetyt Ruotsin suomalaisten siirtolaisjuhlat Ullavassa, enää niitä ei ole ollut? Rukoillaan yhdessä Pyhän Hengen johdatusta avata ovia niin, että Jumalan suunnitelmat toteutuvat Ruotsissa ja heidän maahanmuuttajien kohdalla.

3.Moos.23:22: ”Kun korjaatte maanne satoa, älkää leikatko viljaa pelloltanne reunoja myöten älkääkä poimiko tähkäpäitä leikkuun jälkeen. Jättäkää ne köyhälle ja muukalaiselle. Minä olen Herra, teidän Jumalanne.”