Ole luja ja rohkea

”…Etsi Minua, rakasta Minua, riemuitse Minussa. Vaara ei sinua vapisuta, kuritus ei kuluta. Pysyttele voimassani. Tarvitsen sinua ja sinä tarvitset Minua. Kestä tämä vaihe Minun tähteni. Oletko valmis elämään erottautuneena? Maailmassa ja kuitenkin erottautuneen Minulle. Lähdetkö salaisista yhteyden hetkistämme toisia auttamaan ja pelastamaan?”

Hanna Aarnio
Jäsen

Ote Jumala puhuu -hartauskirjasta mielestäni sopi hyvin tähän aikaan, jossa elämme. Uskon, että Jumalalla on sanottavaa ja Hän haluaisi meitä haastaa johonkin uuteen. Tai ei oikeastaan uuteen vaan perusasioiden äärelle. Ristin juurelle pyytämään armahdusta ja riippumaan Hänen rakastavissa käsissään. Ymmärtämään Hänen ristinkuolemansa hinta ja ylösnousemuksensa suuruus. Jeesus on kuollut meidän puolestamme, eikä vain meidän vaan koko maailman ihmisten puolesta. Meillä taitaa olla tehtävä edessämme.

Jeesus kutsuu meitä erottautumaan Hänelle, jotta Hän voisi meitä käyttää. Nämä ympäröivät tapahtumat eivät ole yllätys meille, jotka Häntä odotamme. Yllätys voi olla se, että Hän edelleenkin tarvitsee minua ja sinua työhönsä. Ei ole myöhäistä. Jeesus kutsuu meitä luokseen ja lupaa kulkea kanssamme perille asti. On meidän perille pääsymme lähellä tai kaukana, voimme turvautua Hänen käsivarsiinsa. Ne kantavat varmasti. On aika nostaa pää ja nähdä Jumalan mahdollisuudet. Meidät on kutsuttu elämään Hänen yhteydessään ja Hänen käytössään. Ole rohkea ja luja, älä pelkää, sillä Hän on kanssasi.

Hanna