Luottamus

Perheemme Thaimaahan paluu on viivästynyt terveyssyistä, ja tätä kirjoittaessa olemme edelleen Suomessa. Olemme itsekin olleet tilanteesta hämillämme ja tilanne on tuntunut vaikealta hyväksyä. 

Puurulat
Lähetit

Tiedämme kuitenkin sen, että tälläkin on oma tarkoituksensa Jumalan suunnitelmissa perheemme kohdalla. Olemme rukoilleet ja miettineet, miten tästä jatketaan. Olemme ottaneet huomioon perheen terveystilanteen, tämänhetkisen työnkuvamme sekä keskustelut työnantajaseurakuntamme ja Fidan kanssa. 

Niinpä olemme siirtäneet koko perheen lähdön elokuulle 2023. Sami tekee työmatkan Thaimaahan 22.1.-14.2.2023. Ohjelmassa on tärkeitä diakoniatyön palavereita, oppilaskodeilla vierailut ja viisumin sekä työluvan uusiminen. Jatkamme työn tekemistä toistaiseksi etänä aina elokuulle saakka. Työnkuvaamme kuuluu myös thaikielen opiskelu ja tarkoitus on jatkaa myös opiskelua etänä. Sami käy vielä toisen matkan Thaimaassa tulevan kevään aikana, mikäli se on työn kannalta tarpeellista. Koemme, että tämä suunnitelma on tässä vaiheessa oikea ja koemme rauhaa tästä päätöksestä.

Kukaan ei voi tietää mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Mutta on inhimillistä, että alamme murehtia kovasti, jos tulevaisuudessa on paljon epävarmuuksia. Raamattu kuitenkin kehottaa meitä luottamaan Jumalaan tänään, tässä hetkessä. Ja huomisesta meidän ei tarvitse murehtia. Kuitenkin se huoli tahtoo helposti hiipiä puseroon. Jumalalla on kuitenkin omat tapansa kasvattaa meitä ja opettaa meitä luottamaan Häneen yhä enemmän. Erityisesti haasteiden keskellä. Matt. 6:34

Siunauksin ja esirukouksistanne kiitollisina:

Sami, Anna-Leena ja Alina