Joulu juhlista jaloin

Tässä päivänä muutamana nousi suuri kiitollisuus Jumalaa kohtaan pelastuksesta Kristuksessa Jeesuksessa, että minäkin suuri syntinen sain kerran kohdata armon. Tämä tapahtui juuri joulun alla -87. Mottona tuohon saakka joulun aikaan oli: Joulu juhlista jaloin, pikkujoulusta kontaten. 

Reijo Ruotsalainen
Jäsen

Näin on, että joulu herkistää mielemme vastasyntyneen Jeesus-lapsen seimen äärelle. Harras jouluinen tunnelma tuo taivaan alas luoksemme. Näin minäkin olen saanut kokea todellisen joulun tunnelman seimen äärellä jo monia vuosia. Konttaaminen on vaihtunut polvien taivuttamiseen pelastajani eteen. Jumalan hyvyys veti minutkin tälle paikalle -seimen äärelle. Joulu on todellakin juhlista jaloin.

”Halveksitko sinä Jumalan suurta hyvyyttä, kärsivällisyyttä ja pitkämielisyyttä? Etkö ymmärrä, että Jumalan hyvyys johtaa sinut kääntymiseen?” Kirje roomalaisille 2:4.

Ystävät, jaksammeko me vielä hetken julistaa evankeliumia synteihinsä hukkuvalle syntiselle? Näin minulle tehtiin aikoinaan, kun uskovat johdattelivat rakkaudella Jeesuksen tuntemiseen ja usko todella tuli kohdallanikin kuulemisesta. Joulu antaa evankeliumin julistukseen hyvän mahdollisuuden. Pyhä Henki haluaa vielä pelastaa tässä maailmanajassa ihmisiä, ennen kuin Hän tulee. Hän tarvitsee käsiä ja suita, jotka tekevät Hänen tahtoaan. Kiitollisena saamme olla hänen käytössään.

”Usko syntyy kuulemisesta, mutta kuulemisen synnyttää Kristuksen sana.” Kirje roomalaisille 10:17.

”Poika on meille annettu…”, eikä vain meille, vaan koko maailmalle. Pidetään huoli, että kaikki sen tietävät. Siunattua joulua koko seurakuntaväelle.

Reijo Ruotsalainen