Esirukouksesta

Neljän kuukauden jakso Thaimaassa on jo mennyt. Juuri nyt olemme Suomessa ja edessä on työtä ja lomaa ennen paluuta Thaimaahan. Kevät oli kaikin puolin mielenkiintoinen ja paljon ehti tapahtua.

Puurulat
Lähetit

Haluaisimme nostaa esille esirukoukset ja niiden merkityksen. On todella hienoa ja turvallista tietää, että meidän puolestamme rukoillaan. Olemme myös konkreettisesti kokeneet sen, että meitä kannetaan rukouksin. Rukouksessa on voimaa, joka vaikuttaa. Se johdattaa, auttaa, varjelee ja tuo turvaa.

Toukokuussa olimme kiertämässä oppilaskodeilla ja yhtenä lauantai-iltana tapahtui jotain erityistä. Olin valmistautumassa sunnuntain saarnaan talon yläkerrassa ja Alina sekä Anna-Leena olivat alakerrassa. Sain työn tehtyä ja siirryin alakertaan. Alina istui alakerran ruokapöydän ääressä ja istuuduin itsekin siihen. Oli ilta ja sisällä hämärää. Hyvin pian näin, että lattialla liikkuu jokin ja kulkee nopeasti kohti ruokapöytää. Tarrasin välittömästi Alinasta kiinni ja vein hänet etäämmälle. Hetkessä tuo jokin oli jo juossut tuolin alle millä Alina juuri istui. Kyseessä oli thaimaalainen juoksujalkainen. Se on ison tuhatjalkaisen näköinen ja se liikkuu todella nopeasti. Kyseinen yksilö oli noin 15 cm pitkä. Mikäli tällainen juoksujalkainen pääsee puremaan, siitä seuraa todella kovat, päiviä kestävät kivut ja kuumeilu. Onneksi olin paikalla juuri oikeaan aikaan. Koimme tuossa tilanteessa vahvan Jumalan varjeluksen ja se vahvisti, että esirukoukset ovat tärkeitä. Kiitos esirukouksista ja siunattua kesää.

Puurulat