Area-77 on avattu

Uuden Area-77 -nuorisokahvilatilan avajaiset pidettiin 17.1. Iltaan osallistui mukavasti porukkaa, joka sai nauttia monipuolisesta tarjoilusta ja musiikkivieraana olleen Miika Johanneksen rohkaisevasta musiikista.

Rami Kaakinen
SRK pastori

Tila löytyy osoitteessa Tehtaankatu 45 sijaitsevan kiinteistön kellarikerroksesta ja on avoinna perjantaisin klo 19.00-24.00 sekä maaliskuun alusta eteenpäin myös keskiviikkoisin klo 18.00-21.00. Nuorisokahvilan avulla haluamme olla seurakuntana entistä paremmin kohtaamassa kaupunkimme nuoria ja näin tavoittamassa nuorta sukupolvea evankeliumin sanomalla.

Area-77 -tilasta on tarkoitus luoda nuorille mieluisa kokoontumispaikka. Tilasta löytyy hyvät puitteet mm. rentoon ja turvalliseen oleskeluun, jutteluun, pelailuun sekä pieni lava soittamista ja esiintymistä varten.  Viime syksyn aikana tila remontoitiin pääosin vapaaehtoisvoimin uuteen uskoon. Nuoret saivat olla alusta asti mukana niin paikan suunnittelussa kuin toteutuksessakin. Kiitos kaikille remonttiprojektiin osallistuneille! Muistetaan Area-77 -toimintaa ja kaupunkimme nuorisoa rukouksissa!