Toiminta

Seurakunnan keskellä on monenlaista toimintaa joiden tarkoituksena on auttaa ihmisiä pääsemään lähemmäksi Jumalaa. Seurakunnan elämään kuuluu jumalanpalveluksia, rukoushetkiä, musiikkia, liikuntaa, kerhoja ja monia erilaisia toimintoja monille ikäryhmille, jokaiselle on jotakin.

Lapsityö

Seurakunnassamme toimii vireä ja monipuolinen lapsityö. 

Viikottaisia toimintoja lapsille on tarjolla seuraavasti:
– Sunnuntaisin Pyhäkoulut klo 11 jumalanpalvelusten yhteydessä

Lastenleirit: Hauskis lastenleirit kesäisin Larsmon Lähetyskodilla. Infoa täältä.

Lähetystori

 

Lähetystori / Kirpputori Kokkola

Pitkänsillankatu 10, 67100 Kokkola
Puh. 050 3012164
Vastuuhenkilö Anja Hakala 044 3088935
Lähetystori: p. (06) 822 0399 tori / Anja Hakala p. 044 308 8935 / Alpo Huhtala p. 040 593 0119

Lähetystorin tuotolla tuemme Kokkolan helluntaiseurakunnan lähetystyötä, lähinnä oman seurakunnan lähtijöitä, joka pitää sisällään niin kehitysaputyön kuin perinteisen lähetystyön ulkomailla. Tuemme myös nuorten aktiomatkoja sekä lähetyslasten koulunkäyntiä ulkomailla.

Lähetystorilla on tarjolla runsas valikoima vaatteita, taloustavaraa, kirjoja ja huonekaluja.
Tervetuloa katsomaan mitä kaikkea valikoimasta löytyy.

Voit toimittaa hyväkuntoista, ehjää ja puhdasta tavaraa Lähetystorille sen aukioloaikana.

Lähetystori avoinna
arkisin klo 11.00 – 17.00, la 11.00 – 15.00

FB-sivu: https://www.facebook.com/lahetystori.kokkola/

Lähetystyö

Menkää kaikkeen maailmaan

Jeesuksen lähetyskäsky mennä, julistaa, opettaa ja kastaa uskoon tulleet antaa seurakunnalle oikeutuksen olla olemassa. Ymmärrämme, että tällä ei tarkoiteta vain omaa paikkakuntaamme vaan aina maailman ääriin asti. Viime vuosina lähetystyömme on suuntautunut Espanjaan, Thaimaahan ja muualle Aasiaan, sekä aktiomatkoja Eurooppaan.

Lähetystyötämme maailmalla koordinoi helluntaiseurakuntien yhteinen lähetysjärjestö Fida International. Tämän lisäksi osallistumme Medialähetystyöhön Avainmedia Ry:n kautta. Edellisten lisäksi seurakunnassamme on aktiivista työtä juutalaisten keskuuteen ennen kaikkea Israelissa, mutta myös muualla. Haluamme kasvattaa jatkuvasti uusia lähtijöitä oman seurakuntamme keskeltä. Tästä osoituksena on se, että kaikki tällä hetkellä olevat lähettimme ovat oman seurakunnan keskeltä.

Tarvittavat varat keräämme kerran kuussa olevissa lähetyspainotteisissa jumalanpalveluksissa ja kirpputorituotoilla. Lähetyssunnuntait ovat myös tilaisuuksia, joissa kerromme eri haasteista ja opetamme lähtemisestä ja lähettämisestä. Lähetysmyyjäiset sekä erilaiset piirit ovat myös mahdollistamassa lähetyskäskyn toteumista. Voit osallistua työhön rukoilemalla eri kohteidemme ja lähettiemme puolesta.