Seurakunta tiedottaa

Suomen hallitus ja viranomaiset ovat antaneet suosituksia ja määräyksiä liittyen koronavirukseen varautumisessa. Seurakunnan vanhimmisto on linjannut toiminnastamme seuraavasti.

Kokkolan
helluntaiseurakunta
Vanhimmisto

Seurakunnan tilaisuustoiminta on tauolla 18.3- 13.4 välisenä aikana Valtioneuvoston ilmoituksen mukaisesti.

Sunnuntaisin järjestämme netti jumalanpalvelukset klo 11. Tilaisuuteen pääset mukaan osoitteessa www.kokkolanhelluntaiseurakunta.fi. sivuilla ilmoitetaan myös mahdolliset muut nettitilaisuudet.

Seurakunta järjestää maanantaisin ja torstaisin Hyväkello ruokajaot toiminnan avustuksellisen luonteen vuoksi, jolloin voidaan tukea ruokaa tarvitsevien arkea. Toiminnassa toteutetaan erikoisjärjestelyjä.

Nyt on aika pitää huolta itsestä ja läheisistä ja rukoilla maailman tilanteen ja suomen kansan puolesta. Luotamme Jeesuksen huolenpitoon. Psalmi 91

Kokkolan helluntaiseurakunnan vanhimmisto

Valtakunnallinen koronavirusta koskeva neuvontapuhelinnumero on puh. 0295 535 535. Puhelinneuvonta on auki arkipäivisin klo 8-21 ja lauantaisin klo 9-15. Puhelinneuvonnasta ei saa terveysneuvontaa eikä ohjausta päivystyksellisissä akuuteissa oireissa.

Lisätietoja: https://valtioneuvosto.fi/tietoa-koronaviruksesta

Helluntaikirkon ohjeistus seurakunnille: https://www.suomenhelluntaikirkko.fi/uutiset/2020/3/8955/koronaviruksen_aiheuttamat_toimet_seurakunnissa