Avoin työpaikka

Lapsi- ja perhetyöntekijä

Seurakunnassamme on runsaasti lapsiperheitä. Tehtävään haettavalle henkilölle tarjoamme työtä, johon sisältyy lasten ja varhaisnuorten sekä perheisiin liittyvän työn toimintarakenteiden luominen ja kehittäminen yhteistyössä seurakunnan vapaaehtoistoimijoiden kanssa. Henkilö toimii lapsityössä hengellisen opetuksen koordinoijana sekä kehittää lapsiin ja varhaisnuoriin kohdistuvaa opetuslapseuspolkua.

Minkälaista osaajaa etsimme?

 

Etsimme henkilöä, jolla on kutsumus lasten ja perheiden parissa työskentelyyn niin seurakunnan sisällä kuin ulospäin suuntautuenkin. Arvostamme teologisia opintoja sekä opintoja muulta soveltuvalta koulutusalalta esim. lapsityö, sosiaaliala. Edellytämme valittavalta henkilöltä Helluntaikirkon jäsenyyttä tai valmiutta liittyä Suomen Helluntaikirkkoon. Kokemus seurakuntatyöstä sekä musiikilliset taidot luetaan eduksi. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä palvelevaa asennetta. Valittavalta henkilöltä odotamme innostavaa, sekä vapaaehtoistoimijoita aktivoivaa tapaa työskennellä.

Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde alkaa keväällä 2022 sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä ennen työn aloittamista lasten ja nuorten parissa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote.

Palkkaus on kristillisiä järjestöjä koskevan työehtosopimuksen (KJTES) mukaisesti alkaen vaativuustasolla 3 tai erillisen sopimuksen mukaan.

 

Miltä vaikutti? Voisitko sinä olla uusi lapsi- ja perhetyöntekijämme?

 

Lähetä CV ja lyhyt esittely 4.12.2022 mennessä: info@kokkolanhelluntaiseurakunta.fi

 

Tiedustelut:

 

Timo Syrjälä
Seurakuntapastori
Puh. 040 755 0656
timo.syrjala@kokkolanhelluntaiseurakunta.fi

Mikko Ojala
Vanhimmiston pj.
Puh. 045 141 5739
mikko.mjojala@gmail.com

Kokkolan Helluntaiseurakunta on Suomen Helluntaikirkkoon kuuluva paikallisseurakunta, jossa työskentelee tällä hetkellä paikallisesti kaksi pastoria. Seurakuntaan kuuluu noin 400 jäsentä ja toimintamme on aktiivista ja vastuullista. Seurakuntamme on Kristuskeskeinen ja keskinäistä yhteyttä ja rakkautta painottava yhteisö, jossa eri sukupolvet ja kansallisuudet voivat kohdata toistensa tarpeet huomioiden. Pidämme Raamattua Jumalan ilmoituksena. Uskomme Isään, Poikaan ja Pyhään Henkeen monipuolisen toimintamme innoittajana. Toteutamme yhteistyötä paikallisesti ja alueellisesti seurakuntien, sekä muiden toimijoiden kanssa. Lapsiin ja perheisiin kohdistuva työ on seurakunnan tulevien vuosien tärkeä painopistealue ja sitä tukee seurakunnan toimintasuunnitelma (strategia).