Nuorisopastori rekry

Oletko sinä etsimämme henkilö?

Kokkolan Helluntaiseurakunta on Suomen Helluntaikirkkoon kuuluva paikallisseurakunta, jossa työskentelee paikallisesti kaksi pastoria. Seurakuntaan kuuluu noin 400 jäsentä ja toimintamme on aktiivista ja vastuullista. Seurakuntamme on Kristuskeskeinen ja keskinäistä yhteyttä ja rakkautta painottava yhteisö, jossa eri sukupolvet ja kansallisuudet voivat kohdata toistensa tarpeet huomioiden. Pidämme Raamattua Jumalan ilmoituksena. Uskomme Isään, Poikaan ja Pyhään Henkeen monipuolisen toimintamme innoittajana.

Seurakunnan toiminnan piirissä on kymmeniä varhaisnuoria ja nuoria. Tehtävään haettavan henkilölle tarjoamme työtä, johon sisältyy nuorisotyöstä vastaaminen sekä varhaisnuorisotyön koordinointi ja kehittäminen yhteistyössä seurakunnan vapaaehtoistoimijoiden kanssa. Henkilö toimii nuorisotyön hengellisenä johtajana ja vastaa raamatunopetuksen organisoinnista. Haluamme tarjota mahdollisuuden toteuttaa yhteistyötä paikallisesti ja alueellisesti seurakuntien, sekä muiden toimijoiden kanssa. Nuoriso- ja varhaisnuorisotyö on seurakunnan tulevien vuosien tärkeä painopistealue ja sitä tukee seurakunnan toimintasuunnitelma (strategia).

Etsimme henkilöä, jolla on kutsumus nuorten parissa työskentelyyn niin seurakunnan sisällä kuin ulospäin suuntautuenkin. Arvostamme teologisia opintoja sekä opintoja muulta soveltuvalta koulutusalalta esim. nuorisotyö, sosiaaliala. Mikäli hakijalla ei ole teologista koulutusta edellytämme koulutuksen aloittamista mahdollisimman pian työsuhteen alettua. Edellytämme valittavalta henkilöltä Helluntaikirkon jäsenyyttä tai valmiutta liittyä Suomen Helluntaikirkkoon. Kokemus nuorisotyöstä luetaan eduksi. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä palvelevaa asennetta. Valittavalta henkilöltä odotamme innostavaa, sekä nuoria aktivoivaa tapaa työskennellä.

Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde alkaa syksyllä 2020 sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä ennen työn aloittamista lasten ja nuorten parissa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote.

Palkkaus on kristillisiä järjestöjä koskevan työehtosopimuksen (KJTES) mukaisesti alkaen vaativuustasolla 3 tai erillisen sopimuksen mukaan.

CV ja lyhyt videoesittely 11.9. mennessä: info@kokkolanhelluntaiseurakunta.fi

Tiedustelut: