Kiitos ja hei, matkani jatkuu!

Työharjoitteluni alkaa olla lopuillaan, minkä jälkeen koittaa aika palata takaisin opiskeluiden pariin Keuruulle. Kolmen kuukauden sisälle on kuitenkin mahtunut paljon.

Josefina Myllymäki
Srk. harjoittelija

Olen päässyt seuraamaan seurakuntamme monipuolisuutta eri työmuotojen kautta. Näin ollen olen mielestäni onnistunut saamaan kattavan kuvan siitä, mitä seurakunnassamme tapahtuu ja miten se toimii kokonaisuudessa.

Haluan kiittää teitä siitä, että olette ottaneet minut avoimesti ja lämpimästi vastaan. Kiitos, että olette tukeneet ja kannustaneet eteenpäin. Minulle on suotu mahdollisuus osallistua erilaisiin johtotehtäviin, mikä takia haluan kiittää myös seurakuntamme johtohenkilöitä heidän luottamuksestaan minuun.

Jotta seurakunta voisi toimia ja viedä sille tarkoitettua tehtävää eteenpäin, se vaatii ihmisten välistä yhteistyötä. Sen takia olen ollut iloinen huomatessani, kuinka erilaiset persoonat ja henkilöt erilaisista taustoista tulevat yhteen yhden ja saman syyn tähden. Jokaiselle löytyy oma paikka. Näin ollen seurakunnassa on monipuolisesti kykyä ja taitoa viedä sanomaa eteenpäin, mikä alun perin on tuonutkin meidät yhteen. Olkoon Jeesus edelleen työmme keskipisteessä.

Jääkäämme seurakuntana kyselemään rohkeasti Pyhän Hengen johdatusta ja Jumalan tahtoa tämän seurakunnan keskelle. Muistakaamme tehdä yhteistyötä toistemme kanssa, sillä näin pääsemme eteenpäin jäämättä paikoillemme.

Toivotan teille Jumalan siunausta. Nähdään, kun tulen käymään!

Josefiina Myllymäki