Jumala kuulee

Olin kamppaillut oman luonteeni kanssa pitkään. Ja mietin, miksi Jumala on tehnyt minusta tällaisen. En jaksanut enää sitä, kun johonkin luonteenpiirteeseeni tartutaan vuosi toisensa jälkeen ja tuntui etten tiedä, miten kuuluisi olla. Sinä iltana sain kutsun rukouspiiriin, josta en tuntenut ketään.

Miritsa Niemi
Jäsen

Jumalalle mielessäni puhuin, että ei ole hyvää mieltä lähteä ja autossakin vielä huokaisin kiukkuisena, että jos tuonne asti lähden, niin en lähde turhaan vaan Jumalan on pakko ilmestyä näihin kysymyksiin. Kysyin, että kuuletko sinä oikeasti yhtään minun rukouksiani. 

Yhtäkkiä rukouspiirissä itselleni tuntematon nainen kysyi, saako hän rukoilla puolestani. Hän asioistani täysin tietämättä alkaa puhua, että miksi haluan kätkeytyä piiloon ja muuttaa itseäni, kun Jumala nimenomaan käyttää omaa persoonaani ihmisten keskellä. Olin ihan sanaton. Ajoin Kokkolaan asti kuullakseni Jumalan lohduttavat sanat, ettei hän ole tehnyt luomisvirhettä, vaan hän tosiaan on tehnyt meidät erilaisiksi, jotta hän voi käyttää meitä.

Jumalalla on meille erilaisia tehtäviä, me olemme eri paikoissa palvelemassa. Mutta Jumala on luonut meidät yksilöiksi, yhtä arvokkaiksi. Vaikka me ihmiset joskus loukkaamme toisiamme, niin Jumala haluaa meitä näissä tilanteissa olla lähellä. Jumala haluaa muistuttaa, ettei hän ole tehnyt virhettä kenenkään kohdalla. Ollaan juuri niitä aidosti, miksikä Jumala on meidät luonut. Ja vaikka joskus vastustaa lähteä kokoukseen, voi se olla juuri se kerta kun Jumalalla olisi sinulle tärkeää asiaa.

”Me saamme rohkeasti lähestyä Jumalaa uskoen, että hän kuulee meitä, mitä sitten pyydämmekin hänen tahtonsa mukaisesti”. 1. Joh 5:14  

Miritsa Niemi