lähetystyö

Menkää kaikkeen maailmaan

Jeesuksen lähetyskäsky mennä, julistaa, opettaa ja kastaa uskoon tulleet antaa seurakunnalle oikeutuksen olla olemassa. Ymmärrämme, että tällä ei tarkoiteta vain omaa paikkakuntaamme vaan aina maailman ääriin asti. Viime vuosina lähetystyömme on suuntautunut Espanjaan, Marokkoon, Bosnia Herzegovinaan ja Thaimaahan. Lähetystyötämme maailmalla koordinoi helluntaiseurakuntien yhteinen lähetysjärjestö Fida International. Tämän lisäksi osallistumme Medialähetystyöhön Avainmedia Ry:n kautta. Edellisten lisäksi seurakunnassamme on aktiivista työtä juutalaisten keskuuteen ennen kaikkea Israelissa, mutta myös muualla. Haluamme kasvattaa jatkuvasti uusia lähtijöitä oman seurakuntamme keskeltä. Tästä osoituksena on se, että kaikki tällä hetkellä olevat lähettimme ovat oman seurakunnan keskeltä.

Tarvittavat varat keräämme kerran kuussa olevissa lähetyspainotteisissa jumalanpalveluksissa ja kirpputorituotoilla. Lähetyssunnuntait ovat myös tilaisuuksia joissa kerromme eri haasteista ja opetamme lähtemisestä ja lähettämisestä. Lähetysmyyjäiset sekä erilaiset piirit ovat myös mahdollistamassa lähetyskäskyn toteumista. Voit osallistua työhön rukoilemalla eri kohteidemme ja lähettiemme puolesta. Voit myös lahjoittaa varojasi, tilitietomme löydät yhteystiedot -sivulta.